Vejledlinger / FAQ

Vejledning til tilmelding

For at tilmelde dig dette års generalforsamling gå til Tilmelding
På denne side er der en formular til tilmeldingen. Du skal udfylde med nummeret fra dit beboerkort, adresse samt en email-adresse som du kan kontaktes på. Det sidste skal vi bruge for at sende beskæftigelses emails tilbage til dig når du bland andet afgiver din stemme.

Når du har indtastet dine oplysninger korrekt vil du modtage en email med din personlige GF-kode som skal bruges som din stemmeseddel og identifikation til dette års generalforsamling og links til Teams Live Event, som generalforsamlingen vil foregå over.

Hvis mailen med linkene og GF-koden er blevet væk kan du modtage dem igen ved at udfylde formularen igen med de samme informationer som da du gjorde det første gang.

Vejledning i afstemninger

Alle afstemninger foregår via denne side
Det vil blive oplyst i streamen hvornår afstemningen er åben og lukket.
Når afstemningen er åben kan du afgive din stemme. For at verificere din stemme skal du bruge din GF-kode.
Du vil modtage en mail når din stemme er afgivet.
Når du modtager en bekræftelsesmail er din stemme modtaget og kan ikke ændres.

Vejledning i opstilling til tillidsposter

Under generalforsamlingen vil der være mulighed for at stille op til forskellige tillidsposter i beboerforeningen. For at stille op til disse, under generalforsamlingen, skal du bruge denne formular.

Du kan vælge at blive ringet op i forbindelse med opstillingen. Hvis du vælger dette skal du udfylde dit telefonnummer så vil en teknikker ringe dig op indenfor kort tid.

Vejledning i at lave ændringsforslag

Under generalforsamlingen kan det ske at der skal laves et ændringsforslag. Hvis du gerne vil lave et skal du gå til denne side.

Vejledning i deltagelse i Teams Live Event

Efter tilmeldingen til generalforsamlingen vil I modtage en mail med to link til generalforsamlings Teams Live Event. Der er to links da et event kun kan vare i 4 timer. Derfor er der er også indlagt en pause klokken 13.

Søndag d. 8. november klokken 11 starter generalforsamlingen. Linket er aktivt fra klokken 10.30.

Når man trykker på linket i mailen åbner det Teams Live Eventet i en ny browser fane. På den side der kommer frem kan man enten vælge at downloade Teams eller køre det i web-browseren. Ønsker man ikke at downloade Teams skal man klikke på “Se på internettet i stedet”.

Efter at have klikket på “Se på internettet i stedet” skal man vælge “Deltag anonymt”. Derefter er man inde i eventet og klar til at det starter.

Under generalforsamlingen vil man kunne indsende spørgsmål som vil kunne ses af bestyrelsen som er live på streamen. Man kan også blive ringet op og deltage i streamen på den måde. Hvis du vil skrives på talerrækken og ringes op under generalforsamlingen skal du gå til denne side.

Længere oppe på denne side kan du se hvordan du laver ændringsforslag, stemmer og stiller op til tillidsposter.

Efter pausen skal andet fra mailen bruge til at tilgå resten af generalforsamlingen.

FAQ

Hvor tilmelder jeg mig generalforsamlingen?

Du kan tilmelde dig generalforsamlingen ved at bruge dette link

Kan alle stille op til tillidsposter?

I skrivende stund kan alle som står på en lejekontrakt til en lejlighed i morbærhaven stille op til en tillidspost.

Hvorfor er der kommet to links til generalforsamlingen i den mail jeg har fået?

Et Teams Live Event kan kun vare 4 timer. Derfor har vi allerede nu valgt at sende 2 link ud som er markeret med numre. Det første link er derfor markeret med “del 1”, hvorimod linket markeret med “del 2” skal bruges efter pausen.

Hvor skal jeg møde op for at være med til generalforsamlingen?

Du kan deltage hjemme fra din egen stue.

Der plejer at være mad med når man deltager i generalforsamlingen. Får vi også mad i år?

Nej.

Hvis du har flere spørgsmål kan du sende dem til gf@aub.dk